2008, Nr.2, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2019)
Buhalterinės apskaitos raida Jonas Mackevičius, Buhalterinės apskaitos reglamentavimas sovietinės okupacijos laikotarpiu Lietuvoje (1945 – 1965 metais), 7 Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika Agnė Lapinskaitė, Kristina Rudžionienė, Poveikio gamtai atskleidimas Lietuvos įmonių atskaitomybėje, 18 Vilma Vaitekūnaitė, Jurgita Vaitkevičiūtė, Profesionalaus sporto klubų apskaitos tvarkymas, 28 Rasa Subačienė, Romualdas Valkauskas, Ilgalaikio materialiojo turto remonto ir rekonstravimo išlaidų apskaita ir analizė, 38 Raimondas Sidliarevičius, Klaida ir apgaulė finansinėje atskaitomybėje, 50 Renata Steckienė, Vidaus kontrolės įmonėje samprata ir struktūra, 64 Gailutė Gipienė, Rasa Kanapickienė, Raimonda Lepečkienė, Sąnaudų pripažinimo lyginamoji analizė: Lietuvos, Latvijos ir Švedijos pavyzdžiu, 77 Buhalterinės apskaitos organizavimas užsienio šalyse Jūratė Vireliūnaitė, Monika Mandeikaitė, Buhalterinės apskaitos organizavimas Suomijoje, 87 Rokas Visockas, Buhalterinės apskaitos organizavimas Slovakijoje, 96 Recenzijos Jonas Mackevičius, Naujas apskaitos vadovėlis, 106 Jonas Mackevičius, Vertinga monografija apie apskaitos informacinę sistemą, 108